Hizbullah: İsrail’in Macera Yılları Sona Erdi!

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Siyonist rejimini Lübnan karşıtı hareketleri hakkında uyararak, “Siyonistlerin her kışkırtıcı hareketi, direnişin güçlü yanıtı ile karşılaşacağını” söyledi.

Seyyid Hasan Nasrullah dün akşam yaptığı açıklamada, Lübnan hakimiyetinin Siyonistler tarafından çiğnenme döneminin sona erdiğine işaretle, Lübnan hükümeti, ordusu ve halkının direnişin son operasyonuna verdiği desteğin, Hizbullah’ın Siyonist rejim tehditlerine karşı misillemede güçlü bir dayanağı olduğunu ispatladığını söyledi.

Nasrullah geçen hafta Siyonist rejimin Beyrut’un güneyine başarısız saldırısına da değinerek, “Lübnan ordusu ve direnişin dikkati sayesinde artık Lübnan topraklarının hiçbir bölümü İsrail ordusunun maceracılıklarına uygun olmadığını” belirtti.

Nasrullah, “geçmişte işgal edilen Şeb’a tarlaları içinden İsrail hedef alınırdı, fakat günümüzde Hizbullah’ın askeri gücünün artması ile Siyonist rejimin kırmızı çizgi bildiği 1948 yılı sınırlarından Tel Aviv’e saldırıyoruz” dedi.

Nasrullah Siyonistlere hitaben, “bir Eylül 2019 iyice aklınızda kalsın zira bugün direniş için hiçbir kırmızı çizginin olmadığı Lübnan’ı savunmada yeni bir dönemin başlangıcıdır” dedi.

İlgili Haberler

Siyonistler, Filistinlilere İşkenceyi Eğlence Olarak Görüyor

Siyonistler Gazze’deki 2 Askerinin Daha Öldüğünü İtiraf Etti

Han Yunus’ta İsrail’e Büyük Pusu – 11 Ölü