HİZBULLAH: FİLİSTİN’in Zaferi, ABD’nin Hayalini YIKTI!

Hizbullah, işgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik başarısız saldırısı hakkında bir bildiri yayınladı. Bildiride, ‘Filistin halkının elde ettiği zafer, direnişin herhangi bir saldırıyı yenebileceğini doğrulayan güçlü bir mesajdır’ ifadeleri yer aldı.

Bildiride şu ifadeler yer aldı:

Hizbullah, Filistin halkını ve Filistin Direniş Grupları’nı, İsrail düşmanıyla son çatışmalarda elde ettiği zaferden dolayı kutluyor. Elde edilen zafer, Filistin halkının direnişinin, sabrının ve savaşı yüksek bir dikkatlilikle yöneterek Filistin Direnişi’nin ne yapabileceğini gösteren Direniş Grupları’nın birliğinin bir meyvesidir.

Hizbullah, bu son savaşın Filistin halkının kuşatmaya direnme yeteneğini kanıtladığına ve Filistin halkının mevcut askeri imkanları kullanarak denklemlerini düşmana dayatabilecek kabiliyetinin olduğuna inanıyor.

Filistin halkının elde ettiği zafer, Direniş’in herhangi bir saldırıyı yenebileceğini doğrulayan ve Filistin halkının kendilerine karşı uygulanan bütün komplolardan daha  büyük olduğunu ve sözde ‘yüzyılın anlaşması’nın bir hayal olduğunu gösteren güçlü bir mesajdır.

Filistin’li kahramanların meydanda yazdığı kahramanlıklar, bütün Arap-İsrail normalleşme adımlarını ortaya çıkardı ve ülkesinin kapılarını Netanyahu ve onun terörist hükumetine açma planları yapan bazı Arap liderlerinin hiyanetlerini gözler önüne serdi.

Biz, Arap ve İslam halklarımızı Filistin halkının kazandığı zaferi etraflıca sararak karşılamaya, bütün yollarla desteklemeye, tüm güçleriyle Siyonistlerle normalleşmenin önünde durmaya ve komploları ortaya çıkarmaya davet ediyoruz.

İlgili Haberler

HAMAS: Filistin Halkını Tasfiye Etmek İsteyenler Yargılanmalı

Hamas: Aksa Tufanı Taşlı İntifadanın Devamı

İsrail Baskınlarında 1 Şehit 15 Yaralı