Hamas’tan Siyonist İsrail’e İbranice Uyarı!

Hamas tarafından salı günü yayınlanan animasyon videoda İbranice verilen mesajda, İsrail, Gazze’ye yapacağı herhangi bir saldırıya karşı uyarılarak “Ey Siyonistler, füzeler sizi olduğunuz her yerde bulacak.” ifadelerine yer verildi.

Mesajda, İsrail’in saldırı tehditlerine karşı, “Ey Gazze’ye gelecek olan Siyonist, öldürülmez isen esir alınırsın. Saati Tel Aviv’deki Savunma Bakanlığının hedef alınışına kur.” denildi.

Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter’ın İsrailli kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören videoda, “Ey Siyonist, Gazze’ye geleceksin. Ölüme geleceksin. Olduğun her yerde seni hedef alacağız. İster Batı Şeria’da ol ister Gazze’de ol, füzelerimiz seni hedef alacak.” sözlerine yer verildi.

Geçen hafta salı günü Gazze Şeridi sınırındaki yerleşim yerlerini ziyaret eden İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, sınırdaki yerleşim yerlerinde yaşanan “görece sakinliğin aldatıcı olduğunu” ve “Hamas ile aralarında her an yeni bir silahlı çatışmanın çıkabileceğini” öne sürmüştü.

İlgili Haberler

Netanyahu ve Suç Ortakları İdam Edilmeli

Hizbullah Saldırılarında İsrail’de 8800 Bina-Yapı Yıkıldı

Gazze’de 15 Günde 523 Müslüman Şehit Oldu