FETİH Yetkilisinden ARAP Rejimlerinin İhanetine Vurgu!

El Fetih Hareketi’nin genel başkan yardımcısı Mahmud El’Alul, İran karşıtı Arap rejimlerinin Siyonist rejimin siyasetleri doğrultusunda İran aleyhindeki tehlikeli girişimleri konusunda uyarıda bulundu.

Mahmud el’Alul, bazı Arap rejimlerinin bölgede asıl düşman olan terör rejimi İsrail gerçeğini gizlemek için bu rejimin Filistinlilerin hak ve hukukunu çiğnemediği ve onların asıl düşmanlarının İsrail olmadığı yönünde propaganda yaptıklarını  belirtti.

Mahmud el’Alul, Fetih hareketi olarak, ABD ve siyonist İsrail planı olan ‘Yüzyılın Anlaşması’ diye sunulan komployu kabul etmeyeceklerini belirterek, ‘Ama, Fetih hareketi, Arap rejimlerinin kurbanı da olmak istemiyor’ dedi.

Bilindiği gibi Amerika tarafından sunulan ‘Yüzyılın Anlaşması’na göre, “Filistinli mülteciler topraklarına geri dönmeyecek, yalnızca Gazze Şeridi ve Batı Yaka’da mülk sahibi olabilecekler. Kudüs terör rejimi İsrail’in başkenti olacak” gibi maddeler Filistin tarafına dayatılırken ABD ve ırkçı İsrail’in bu oyununda da  Suudi rejiminin rolünün önemli olduğu bildiriliyor.

İlgili Haberler

İsrail’in Lübnan Saldırısında 6 Kişi Şehit Oldu

Yemen Direnişi, İsrail’e Yardım Götüren ABD Gemisini Vurdu

Yemen Ensarullah Direnişi: ABD ve İngiltere Hedefimizde