FAS: İsrail İle Aramızda Kan Bağı Var

Fas Dışişleri Bakanı Nasır Burita, siyonistlerle Fas milleti arasında kan bağı bulunduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz haftalarda Nakab’da düzenlenen altılı zirveye katılan Fas Dışişleri Bakanı Burita, Fas halkı ile siyonistlerin arasında kan bağı bulunduğunu, İsrailliler Fas asıllı olduğunu iddia etti.

Burita ortaya attığı iddiada şu ifadeleri kullandı:

İsraillilerin her ailede en az bir kişinin Fas kanından olduğu iddiası doğrudur. Eğer siz bana bunu söylerseniz, ben de bu iddianın gerçek olduğunu söylerim.

Nakab’da altılı zirve Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Fas, ABD ve korsan İsrail Dışişleri Bakanlarının katılımı ile geçen Pazar günü düzenlendi.

Zirveye katılan Fas Dışişleri Bakanı Burita, iki devletli çözüme destek vererek İsrail ve Filistin yan yana yaşayacağını ve Doğu Kudüs de Filistin’in başkenti olacağını söyledi.

İlgili Haberler

MOSSAD: İsrail, Suriye Muhalifi El-Kaide Üyelerini Tedavi Etti

28 Yaşındaki Siyonist Haham BAE’de Öldürüldü

Siyonist Herzog Azerbaycan Ziyaretini İptal Etti