ESİR Bergusi’nin De Evi YIKILACAK!

İşgal güçleri esir Asım Ömer El-Bergusi’nin Ramallah’ın kuzeybatısındaki Kuber köyünde bulunan evi hakkında verilen yıkım kararını tebliğ etti.

Esir Asım El-Bergusi’nin halası Hanan El-Bergusi, işgal yönetiminin Filistinli esirin evini yıkmaya karar verdiğini söyledi.

İşgal güçlerinin bu sabah esir Asım El-Bergusi’nin babasının evine baskın düzenlediğini bildiren Hanan El-Bergusi, aileye Filistinli esirin evinin yıkılacağı bilgisini ilettiği ifade edildi.

İşgal güçleri Filistinli esir Asım El-Bergusi’yi kardeşi Salih’in şehit edilmesinden bir gün sonra Ramallah’ın doğusundaki Givat Assaf Yahudi Yerleşkesi yakınlarındaki ateş açma eylemini gerçekleştirmekle suçluyor.

İşgal güçleri Asım El-Bergusi’yi yaklaşık bir ay aradıktan sonra iki hafta önce Ramallah’ın kuzeybatısındaki Ebu Şuheydim köyünde gözaltına aldı.

Filistinli Esir Kulübü, işgal güçlerinin esir Asım El-Bergusi’yi ağır işkenceler altında sorguya çektiğini açıkladı.

İşgal güçleri esir Asım El-Bergusi’nin babasını ve kardeşi Asıf’ı diğer kardeşi Salih’in şehit olmasının ardından gözaltına aldı ve idari hapis cezalarıyla cezalandırdı.

İşgal güçleri Asım El-Bergusi’nin diğer kardeşi Muhammed’i de Filistinli esirin gözaltına alınmasından iki gün önce gözaltına aldı.

İlgili Haberler

Filistinli Esirler Siyonist İsrail’in İşkencelerini Anlattı

Siyonist Rejim Bazı Esirleri Serbest Bıraktı

Siyonistler Filistinli Esiri Döverek Öldürdüğünü İtiraf Etti