El-Hayye: İsrail, Filistin Direnişinin ŞARTLARINA BOYUN EĞECEK

Milletvekili Halil El-Hayye, Filistinli Esir Günü münasebetiyle Filistin Parlamentosu’nda düzenlenen oturumda yaptığı konuşmada, işgal rejiminin esirlerini serbest bıraktırmak için mutlaka bedel ödeyeceğini bildirdi.

Filistinli tüm vatanseverleri işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonuna ve siyasi gözaltılara karşı çıkmaya davet eden El-Hayye, Siyonistlerin ve başkalarının Filistin Yönetimi’ne uyguladığı baskılara dikkat çekti.

Halil El-Hayye, Filistin dahilindeki ve haricindeki resmi kurumların acziyeti karşısında Avrupa Filistinlileri Konferansı ve Filistin Diasporası Platformu gibi milli halk girişimlerine esirler davasını uluslararası platformlara taşımaları çağrısında bulunduklarını söyledi.

İlgili Haberler

Netanyahu ve Suç Ortakları İdam Edilmeli

Hizbullah Saldırılarında İsrail’de 8800 Bina-Yapı Yıkıldı

Siyonist Başkan: Hizbullah Ekonomimizi Çökertiyor