Batı Şeria ve Kudüs’te 15 Filistinliye Gözaltı

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik eylemlere katıldıkları gerekçesiyle aranan 13 kişinin dün gece gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alındığını öne sürdü.

İşgal ordusunun raporunda Firavun köyünden ve Tulkerem’in Zennebe banliyösünden üç kişinin ve Cenin’in batısındaki Bartaa köyünden iki kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Raporda ayrıca Ramallah kentinin kuzeyindeki El-Celzun Mülteci Kampı’ndan üç kişinin, Kudüs’ün kuzeybatısındaki Katanna ve Bedu beldelerinden üç kişinin, El-Halil yakınlarındaki Yatta ve İzna bölgelerinden iki kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Kudüs yakınlarındaki Şufat Mülteci Kampı’na baskın düzenlediğini ve Samid Ebu Şems isimli genci gözaltına aldığını, El-Halil’deki El-Arrub Mülteci Kampı’ndan da Vedi’ El-Bedevi’yi gözaltına aldığını bildirdi.

İşgal güçlerinin bu sabah ayrıca Halhul beldesinin kuzeyinde Karmei Tzur Yahudi Yerleşkesi yakınlarında barikat kurduğu ve yaklaşık iki saat boyunca araçları durdurarak arama yaptığı kaydedildi.

İlgili Haberler

Netanyahu ve Suç Ortakları İdam Edilmeli

Hizbullah Saldırılarında İsrail’de 8800 Bina-Yapı Yıkıldı

Siyonist Başkan: Hizbullah Ekonomimizi Çökertiyor