ABBAS Güçlerinden 10 Filistinliye GÖZALTI

Tulkerem’de Koruyucu Güvenlik birimi eski esir ve siyasi tutuklu Alâ Şahin’i dün gece evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Filistin Yönetimi güvenlik birimleri Tulkerem’de ayrıca Şeyh Ammar Menna’yı evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve cep telefonuna, bilgisayarına ve özel eşyalarına el koydu.

Koruyucu Güvenlik birimi eski esir ve eski siyasi tutuklu Abdülfettah El-Kaddumi’yi bu sabah erken saatlerde evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve çocuklarını korkuttu.

Aynı birim Cenin’de eski esir ve eski siyasi tutuklu İzzeddin Tahsin Zuyud ile eski esir ve eski siyasi tutuklu Hasan Ebu Seriyye’yi dün gece evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Koruyucu Güvenlik biriminin Tubas’ta Eşref Drağime’yi ve Nablus’ta eski esir ve eski siyasi tutuklu İbrahim Şevahine’yi gözaltına aldığı bildirildi.

Ramallah’ta ise Filistin Yönetimi güvenlik birimi eski esir ve eski siyasi tutuklu Emin Arman’ı ifade vermeye çağırdıktan sonra gözaltına aldı.

Genel İstihbarat biriminin Ramallah’ta eski esir Muhammed Avvad’ı 5 gün önce gözaltına aldığı ifade edildi.

Filistin Yönetimi güvenlik birimleri Tarık Rebia isimli genci gözaltına alırken, Genel İstihbarat birimi de El-Halil’de Politeknik Üniversitesi öğrencisi Bera Bellut’u gözaltına alma girişiminde bulundu.

İlgili Haberler

Abbas, İntifada Eylemlerini Önlemek İçin İsrail’e Bilgi Sızdırıyor

El-Fetih Yetkilisinden İtiraf: Seçimleri Kaybedeceğiz!

Direniş Abbas’a Çağrı Yaptı: İsrail İle Aramıza Girme!