ALMAN Heyeti İle İSRAİL Arasında KUDÜS Anlaşmazlığı

İşgalci siyonistlere ait Israel Hayom gazetesinin yayınladığı habere göre, Alman parlamento heyetinin ofisinin yeşil hattın gerisinde işgal edilmiş bölgede olduğu gerekçesiyle onunla burada görüşmek istememesi üzerine İsrail İç Güvenlik Bakanı Erdan Alman heyetle randevusunu iptal etti.

İşgalci Bakan Erdan Alman heyetin kendisiyle bir başka yerde buluşma talebini kabul etmediğini ve Avrupa’nın Kudüs’ün doğusuyla ilgili boykotuna destek veremeyeceğini söyledi.

GÖZAT  Alman Bakandan Siyonist Netanyahu'ya MİSİLLEME!

İşgalci bakan konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu: “Başkentimiz Kudüs’le veya onun herhangi bir parçasıyla ilgili boykota destek veremeyiz. Bizim teröre karşı mücadele konusundaki bilgi ve tecrübemizi öğrenmek isteyen kişi davetlidir. İç Güvenlik Bakanlığı’na gelmesi gerekir. Bu bakanlık Kudüs’ün doğu kesiminde yer alıyor olsa da.”

GÖZAT  Avrupa'da "KUDÜS Filistin'in Başkenti" Kampanyası

İşgalci bakan Alman hükümetine yaptığı çağrıda da elli yıl sonra Kudüs’le ilgili siyasetini yeniden gözden geçirmesini ve burayı artık İsrail’in başkenti olarak tanımasını istedi.

Siyonist işgal rejiminin İç Güvenlik Bakanı Erdan’ın Alman parlamentosundan farklı partilere mensup yedi kişiyle bir görüşme yapması planlanıyordu.