ZAFER Filistin Direnişinin, İsrail’den Tek Taraflı Ateşkes

Geçtiğimiz haftalar içerisinde ve Ramazan’a rağmen Kudüs halkına baskı ve zulüm politikasını iyice arttıran Siyonist Rejim İsrail iyice kudurmuştu.

Kudüs halkına ve Mescid-i Aksa’ya sayısız saldırılar düzenleyen Siyonist İsrail’i Direniş Grupları uyarmış ve en sonunda saldırılar durmazsa karşılık verileceğine dair bir zaman vermişti.

Siyonist İsrail’in bu uyarıya ve Direniş Ekseni’nin blöf yapmadığını bilmesine rağmen Filistin halkına saldırılarını sürdürmesi üzerine, Filistin Direniş Grupları Gazze’den füzelerini ateşlemeye başladı.

Siyonist İsrail’in başkenti, askeri tesisleri, önemli sanayi siteleri, enerji santralleri ve hava savunma sistemleri dahil olmak üzere füzelere hedef olmayan bölgesi kalmadı.

Filistin Direniş Gruplarının her savaşta yaptığı gibi yeni sürprizleri ile zorda kalan Siyonist Rejim tekrar zillet-korku-yenilgi duygusunu tattı ve en sonunda pes etti.

Siyonist İsrail Meclisi gece 02:00’da başlamak üzere tek taraflı ateşkes ilan ettiğini açıklayarak Filistin Direniş Gruplarının Kudüs’ün Kılıcı diye adlandırdıkları savaştan yenilgi ile ayrıldığını resmen itiraf etmiş oldu.

Allah mübarek eylesin… Siyonist İsrail ve uzantılarının yok olacağı günleri yakın eylesin…