YÜZYILIN Anlaşmasına Karşı Olan HALKA Eziyet Etmez

“Yüzyılın Anlaşması’nı reddettiğini iddia eden biri halkına yaptırım uygulamaz” sloganıyla düzenlenen mitinge FHKC liderlerinden ve üyelerinden, toplumun önde gelen isimlerinden ve aşiret temsilcilerinden çok sayıda kişi katıldı.

Mitinge katılanlar Gazze Şeridi’ne uygulanan yaptırımlara son verilmesini, milli birlik ve bütünlüğün sağlanmasını ve Gazze halkının direnişinin desteklenmesini isteyen pankartlar taşıdı.

FHKC Merkez Kurulu üyesi Allam Ka’bi, mitingde yaptığı konuşmada, tüm vatanseverleri, İslami ve milli grupların üyelerini, sivil toplum kuruluşları üyelerini ve toplumun önde gelenlerini Filistin Yönetimi’ne baskı yapmak için düzenlenecek faaliyetlere katılmaya davet etti.

Ka’bi, Gazze Şeridi’ni Batı Yaka’dan koparmaya çalışmanın vatana ihanet olduğunu belirterek, cezai yaptırımlarla Gazze Şeridi’ni Filistin’den koparmaya çalışmanın en büyük suç olduğunu söyledi.

FHKC, Yüzyılın Anlaşması projesine karşı koymanın en kısa yolunun milli birlik ve bütünlüğü sağlamaktan geçtiğini ifade etti.