Ürdün Halkı: Filistin Şerefli İnsanların Davasıdır!

Siyonist İsrail’le normalleşme sürecine girdiklerini her alanda belli eden siyonistleşmiş bazı Arapların, sosyal medya platformu Twitter’da “Filistin bizim davamız değil” hashtag’ı ile attıkları tweetlere Ürdünlü taraftar grubundan anlamlı bir cevap geldi.

Ürdün Takımları Taraftarlar Gruplarına bağlı olan Ultras Green Knights grubu üyeleri sosyal medya hesaplarında paylaştıkları bir video ile İsrail’le normalleşme uğruna Filistin’den soyutlanmak isteyenlere tepki verdi.

Ürdün’deki El-Buka Filistin Mülteci Kampına giden taraftar grup üyeleri, evlerin damlarına çıkıp meşaleler yakarak Filistinlilerin yanında olduklarını gösterdiler

Ürdünlü taraftarlar, Filistin davası ve Filistin halkına yönelik karalama ve kötüleme kampanyası başlatarak sosyal medya üzerinden Filistin’in kendilerini ilgilendirmediğini söyleyen münafıklara, “Filistin şereflilerin davasıdır” pankartlarıyla sert tepki gösterdi.

Taraftar grubu adına yapılan açıklamada, “Herkese, Filistin’in bizim ilk ve son davamız olduğunu göstermek için kampı meşalelerimizle aydınlattık. Dedelerimizden bizlere miras kalan bu davayı, biz de çocuklarımıza yadigâr olarak bırakacağız” ifadelerine yer verildi.

Filistin halkının hiçbir zaman yalnız bırakılmayacağına dikkat çekilen açıklamada, “Filistin üzerinden ticaret yapanlar ile komplocu zihniyetin başarısızlığı Filistin davasına zarar veremeyecektir. Çünkü Filistin, bu toprakları semavi mesajların indiği yer kılan Allah’ın korumasındadır. Nişanesi Peygamberimiz olan bu mukaddes topraklara kimse dokunamaz.” denildi.