Türkiye ve İran Savaşırsa, Kazanan İsrail Olur…

Dmitri Shufutinsky tarafından 29 Mart 2020’de tarihinde, merkezi Kudüs olan ve Siyonist İsrail’in devlet stratejilerini belirleyen kurum olan Begin-Sadat Stratejik Araştırmalar Merkezi’nce yayımlanan raporda dikkat çeken ifadeler yer aldı.

İlgili raporta Shufutinsky, Siyonist İsrail’in Suriye’de Türkiye ve İran arasında bir çatışmayı umduğunu belirtti. Raporda böyle bir savaşa Suriye’nin de katılacağı ve savaşan her iki tarafı da çürütecek bir çatışma meydana geleceği belirtiliyor.

Savaşın sonunda Siyonist İsrail’in İran’dan kurtulacağının umulduğunun belirtildiği raporda, böyle bir savaş ile Türkiye’de de çok ciddi gelişmeler yaşanacağı belirtiliyor.

Türkiye’nin Suriye’ye Müdahalesi, İsrail’in Çıkarına

Siyonist kuruluş tarafından yayınlanan raporda, Türkiye’nin Suriye’ye yaptığı askeri müdahalenin Siyonist İsrail’in çıkarlarına hizmet edeceği vurgulanıyor. Bu nedenle böyle bir savaşın körüklenmesi gerektiği belirtiliyor.

Siyonist Rejimin İslam Alemindeki fitne çabaları asırların çalışması ve Müslüman ülkelerin en önemlilerinden olan Türkiye ve İran arasındaki bir savaş ise İsrail’in büyük hayallerinden biri olarak varlığını sürdürüyor.