TÜRKİYE ve İSRAİL Bayrakları Aynı Karede + VİDEO

“Filistinli çocukların da öldürülmesi gerektiği”ni savunan ve ezan sesine iğrenç hakaretlerde bulunan Siyonist İsrailli bakanla, Türkiye’nin Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin yan yana maç izleyerek, Siyonist bayrağın yanında Türkiye bayrağını hem de “birlikte tutarak” dalgalandırdılar.

Türkiye ve İsrail Yetkilileri Eğlenerek Maç İzledi

FIBA Avrupa Kupası Son 16 turu rövanş maçı için Türkiye’ye gelen Siyonist İsrail’in İroni Sha takımıyla Gaziantep’e gelen eli kanlı İsrail heyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin ile görüştü.

Birlikte Siyonist İsrail ile Türkiye takımları arasındaki maçı izleyen yetkililer verdikleri eğlenceli pozda, Türkiye ve Siyonist bayraklarının aynı karede olmasına neden oldu.

Türkiye Halkının Duruşunu Yansıtmıyor!

Türkiye halkının Siyonist Rejim İsrail’e karşı net ve şerefli duruşunun yanında Filistin Direnişi ve halkına karşı da desteği ortada iken bu kareler insanların tepkisine neden oldu.

Ezan sesine “köpek havlaması” diyen Siyonist İsrailli Bakan’ın Osmanlılar döneminde İstanbul’a getirilen ve İncil’de geçen Kral Hizyikia’nın Kudüs’teki tünel inşaatı için önemli bilgiler içeren 2700 yıllık Siloam yazıtını da Türkiye’den istedi.

Bütün Filistinliler Öldürülmeli!

Siyonist bakan Miri Regev ayrıca Hamas lideri için suikast düzenleme çağrısı yapılmıştı. Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini söyleyen Regev “Bütün Filistinliler öldürülmeli!” diyerek nefret toplamıştı.