TRUMP’ın Siyonist Damadı, ERDOĞAN İle Görüştü!

Ankara’ya giden ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Siyonist Kushner,  Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü.

Trump’ın Yahudi damadı Kushner’ın konvoyu Türkiye’de iniş yaptığı Esenboğa Havalimanından ayrılarak görüşmeler yapmak için programına devam etti.

Siyonist Kushner, ilk olarak Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. Görüşmede Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.

Kushner’e, Trump’ın Uluslararası Müzakereler Konusundaki Özel Temsilcisi Jason Greenblatt ve İran Özel Temsilcisi Brian Hook da eşlik ediyor.

Bir süredir Ortadoğu turunda olan ABD heyeti Türkiye öncesinde Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman’ı ziyaret etti.

Heyet, İsrail-Filistin arasında başlatmak istediği sözde yeni barış planı için destek arayışında. Heyetin, Türk yetkililerle gerçekleştireceği görüşmelerde, Ortadoğu’daki gelişmeler ve barış sürecinde atılması gereken adımlar ele alınıyor.

Siyonist damat Kushner, Birleşik Arap Emirlikleri’nde verdiği bir röportajda, “ABD’nin planının 90’lardaki Oslo Anlaşması da dahil, geçmişte sarfedilen gayretlerin üzerine inşa edileceğini” söylemişti.