SUUD Rejimi İSRAİL İle Açık İlişkilere Hazırlanıyor

Siyonist rejim medyası, bu rejim ordusunun Genelkurmay Başkanlığı’nın Suudi Arabistan semalarından geçişini ilan ederek Riyad-Tel Aviv ilişkilerinin bir başka boyutunu ortaya koydu.

El-Meyadin, Siyonist medyaya atıfta bulunarak; Bu rejimin ordusunun genelkurmay başkanı “Avio Kohawi’nin üç ay önce Suudi Arabistan semalarından bir başka ülkeye geçtiğini bildirdi. 

Siyonist İsrail medyası, Kohawi’nin seyahatinin hedefinin  hangi ülke olduğunu bildirmedi.

Bu arada, Suudi hükümeti Siyonist rejimle herhangi bir bağlantıyı reddederken ve ABD Başkanı’nın Cidde toplantısında görünmesinden bir gün önce İsrail uçaklarının şu andan itibaren ülkenin hava sahasından geçebileceğini duyurdu.

Geçen ay Siyonist medya, Suudi başkentine özel bir Mossad uçağının indiğini bildirmişti. 

“Kan” kanalının muhabiri Shimoun Aran, geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, daha önce Mossad tarafından kullanılan bir uçağın Suudi başkentine indiğini ve bu eylemin muhtemelen ABD Başkanı’nın Suriye ziyareti hazırlıklarıyla paralellik gösterdiğini duyurdu. 

Siyonist rejim ile Suudi Arabistan arasında uzun süredir devam eden ve güçlü ilişkiler olduğuna dair birçok kanıta rağmen, Suudi yetkililer bu ilişkileri defalarca yalanladı.