Siyonistlerden İtiraf: İsrail Askerleri Yapmacılık Yapıyor

İşgal ordusunda askeri tabip olarak görev yapan bir kişi, Gazze’deki siyonist işgal askerlerinin savaş ahlakını tamamen terk ettiklerini ve organize bir şekilde yağmacılık yaptıklarını ifade etti.

Siyonistlere ait Yedioth Ahronoth gazetesine yorum yazıları yazan Nahum Barnea isimli gazeteci işgal ordusunda askeri tabip olarak görev yapan bir kişinin gözlemlerine ve itiraflarına dayanarak işgal askerlerinin bastıkları evlerden fırınlar, şilteler, elektrikli süpürgeler, motosikletler vs. gibi eşyaları ve araçları organize bir şekilde yağmaladıklarını dile getirdi. Barnea, konu hakkında bilgi veren doktorun bir Hamas liderinin soğukkanlılıkla idam edilmesine de şahit olduğunu söylediğini ifade etti. 

Gazeteci Barnea, işgal askerlerinin böyle yağmacılık yapmalarının yeni bir olay olmadığını, İsrail askerleri arasında bunun yerleşik ve bayağı eskiye giden bir “kültür” olduğunu hatırlattı.

Barnea kendisine gözlemlerini yazan doktorun, işgal askerlerinin 7 Ekim’in intikamı iddiasıyla çok aşırıya giden uygulamalara başvurduklarına bizzat gözleriyle şahit olduğunu dile getirdiğine dikkat çekti.