Siyonistlerden Amerikan Yahudilerini İsrail’e Toplu Göç Adımları

Siyonist Birlik Partisi lideri İzak Herzog, ABD’nin Philadelphia şehrindeki Yahudi mezarlığının tahrip edilmesi ve Yahudi toplum merkezlerine yönelik bombalı saldırı tehdidi iddialarıyla birlikte yükselen anti semitik saldırılara ilişkin yorum yaptı.

Yeni Alman-Nazi Sözde Yahudi Soykırım Oyunu Mu?

Partisinin toplantısında konuşan Herzog, “Yahudi kardeşlerimizin İsrail’e toplu bir şekilde göç etmesi ihtimali için hükümeti hazırlıklı olmaya ve ulusal acil durum planı düzenlemeye çağırıyorum” ifadeleri ile Almanya Sözde Yahudi Soykırımı yalanına benzer bir girişimi akla getirdi.

GÖZAT  İsrail SAHTE MEZARLARLA Kudüs'ü Yahudileştirmeye Çalışıyor

Yahudilere karşı son zamanlarda artış gösterdiği iddia edilen saldırılara yönelik müdahalede bulunmadığı için eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump hakkında ise Herzog, “Amerikan hükümetinin bu olayı sert bir şekilde ortadan kaldırabilmek içi elinden geleni yapacağına inandığını” ifade etti.

Siyonist İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun lideri olduğu Likud partisi ise yaptığı açıklamada “Philadelphia Yahudi mezarlığına yönelik saldırı şok edici ve endişe verici. Kötülük ve nefret derhal durdurulmalı” demişti.