Siyonistler MESCİDİ AKSA’da Tamir İşlerini Engelliyor

Konuyla ilgili bir bildiri yayınlayan İslami Vakıflar Dairesi, geçtiğimiz günlerde geceleri Kubbetu’s-Sahra’nın ışıklarının sönmesinin elektrik arızasından kaynaklandığını açıkladı.

Bildiride, işgal polisinin engellemesi ve arızanın tamiri için gerekli malzemenin Mescid-i Aksa’ya girişine izin vermemesi nedeniyle elektrik arızasının henüz giderilemediğini söyledi.

İslami Vakıflar Dairesi, arızanın ortaya çıktığı ilk andan itibaren tamir için gerekli malzemenin temin edildiğini ifade etti.

İşgal polisinin Mescid-i Aksa’ya yönelik en çirkin suçları işlemeye devam ettiğini kaydeden İslami Vakıflar Dairesi, Kubbetu’s-Sahra’nın dışarıdan aydınlatılması ve Mescid-i Aksa’nın İslami kimliğinin korunmasıyla ilgili projelerin işgal polisince engellendiğini bildirdi.

İslami Vakıflar Dairesi, işgal polisinin Mescid-i Aksa’daki en küçük ayrıntılara dahi müdahalede bulunduğunu ve Mescid-i Aksa’yı İmar Projeleri Müdürlüğü’nün buradaki en basit bir arızayı dahi tamir edemez hale geldiğini söyledi.

Bildiride ayrıca işgal polisinin gizli görevinin Mescid-i Aksa’yı adeta askeri bir kışlaya çevirmek olduğu dile getirildi.