MANSUR: Siyonistler GENÇLERİN Direnişinden Korkuyor

Mansur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İslami Kitle Öğrenci Grubu üyelerinin gözaltına alınmasının Hamas’ın kuruluş yıldönümü münasebetiyle herhangi bir faaliyet düzenlemelerini engellemeyi hedeflediğini ifade etti.

Filistinli kadın milletvekili gençlerin ve üniversite öğrencilerinin Filistin toplumunun temel taşları olduğunu ve gözaltıların Batı Yaka’daki güvenlik durumunu etkileyeceğini belirtti.

Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinden işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonuna son vermelerini isteyen Mansur, Batı Yaka’da özgürlüklerin serbest bırakılması, öğrencilerin ve gençlerin kendilerini savunmalarına izin verilmesi çağrısında bulundu.

Milletvekili Mansur, işgal güçlerince bu sabah gözaltına alınan gençlerin büyük çoğunluğunun daha önce Filistin Yönetimi güvenlik birimlerince gözaltına alındığını ve bu politikanın işgalcilere hizmet ettiğini söyledi.

İşgal güçleri bu sabah Batı Yaka’da gerçekleştirdiği baskınlarda çoğu İslami Kitle Öğrenci Grubu üyesi 30 Filistinliyi gözaltına aldı.