Siyonistler Batı Şeria ve Kudüs’te 6 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik direniş eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle işgal güçleri tarafından aranan dört kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

GÖZAT  Korsan İsrail'den İslami Hareket Liderine Gözaltı

Raporda, Ramallah kentinin kuzeyindeki El-Celzun Mülteci Kampı’nda İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi iki aktivistin, Kudüs’ün kuzeydoğusundaki Anata beldesinden bir kişinin ve El-Halil’in güneyindeki Es-Semu’ beldesinden bir başka kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin Kudüs’ün doğusundaki El-İseviyye köyüne baskın düzenleyerek Muhammed Atiyye isimli genci gözaltına aldığını ve gencin ailesinin evinde arama yaptığını belirtti.

GÖZAT  Siyonist İsrail Açlık Grevindeki Mahkumun Gözaltı Süresini Uzattı

İşgal güçlerinin ayrıca Beytlahim’de birçok eve ve işyerine baskın düzenlediği ve Remzi Ebu Minne isimli genci gözaltına aldığı kaydedildi.

Bu arada Filistinli direnişçilerin dün gece Cenin’in batısında işgal ordusuna ait Salim askeri kışlasına saldırı düzenlediği ve olay yerinden uzaklaşmayı başardığı, saldırı sonrası işgal güçlerinin bölgede arama başlattığı öğrenildi.