Siyonist Ordu Kara Operasyonunda Dökülüyor

Filistin direnişinin işgal rejiminin Gazze halkına yönelik başlattığı soykırım savaşına karşı kararlı direnişi sürüyor. İşgal güçleri birkaç günden beridir sürdürdükleri karadan saldırı girişimlerinde ise mücahitlerin eylemleri karşısında teker teker dökülüyorlar. Filistinli mücahitler her türlü fedakarlığı göze alarak gerçekleştirdikleri eylemlerinde işgalci askerleri, onların tanklarını ve diğer askeri araçlarını sıfır mesafeden vurmayı başarıyorlar. 

Kassam mücahitleri bugün sabah Gazze Şeridi’nin kuzey kesimindeki Beytu Lahiya kasabasının kuzeybatısında Amerikan bölgesinde 4 işgalci askeri sıfır mesafeden hedef alarak etkisiz hale getirdiler. 

Mücahitler yine Amerikan bölgesinde işgalcilere ait bir tankı 4 adet El-Yasin 105 roketiyle imha ettiler. 

Kassam Tugayları Gazze’nin kuzeybatı açısında işgalcilere ait üç askeri aracı El-Yasin 105 roketleriyle vurdular. 

Dün gece de Gazze şehrinin kuzeybatı açısında işgalcilere ait bir buldozeri ve iki adet asker taşıma aracını RPG füzeleriyle vurmayı başarmışlardı. 

İşgal ordusu Gazze’de muhtelif noktalarda dün gece 4 askerinin öldürüldüğünü itiraf etti. Bu sayıyla birlikte işgal ordusunun kara operasyonu iddiasıyla başlattıkları saldırılarda öldürüldüklerini itiraf ettiği asker sayısı 24’e çıkmış oldu. Ancak gerçek sayının bunun hayli üstünde olduğu tahmin ediliyor.