Siyonist İsrail, Şehit Olan 2 Kassam Mücahidinin Evini Hedef Aldı

Siyonist işgal güçleri, işgal altındaki Kudüs şehrinin güneyindeki Sur Bahir kasabasında, Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları’na mensup, 38 yaşında şehit edilen Murad ve 30 yaşında şehit edilen İbrahim Nemir isimli kardeşlerin ailelerinin evlerini havaya uçurdular.

Kudüs’teki haber kaynaklarının verdiği bilgilere göre bugün işgalcilerden kalabalık bir güç adı geçen şehitlerin ailelerine ait evleri kuşatmaya alarak içlerine patlayıcılar yerleştirdiler. Daha sonra evlerin etrafındaki bütün binaları tahliye edip uzaktan kumandalı olarak patlayıcıları patlatarak evleri havaya uçurdular. 

Murad ve İbrahim Nemir kardeşler geçtiğimiz Kasım ayının sonunda Gazze’deki Aksa Tufanı direnişine destek amacıyla Kudüs yakınında bulunan Ramot yahudi yerleşim merkezine düzenledikleri eylemde şehit edilmişlerdi. Eylemde işgalci askerlerden biri çıkan çatışmada öldürülmüştü. Sonrasında çatışmada yaralanan işgalcilerden üçünün daha hayatını kaybetmesiyle işgalcilerden bu eylem sebebiyle ölenlerin sayısı dörde çıkmıştı.