Siyonist İsrail Gazze’nin İnternetini Tekrar Kesti

Siyonist işgal güçleri Gazze’de bir yandan sivil kalabalıklara yönelik hava saldırılarıyla katliamlar yapmaya devam ederken bir yandan da burayı her yönden ablukaya alma ve buranın tüm dünyayla irtibatını kesme amaçlı insanlık dışı politikalarını sürdürüyorlar. İşgal güçlerinin, Gazze bölgesinin internet bağlantılarını tamamen kestiği haber verildi. 

Filistin İletişim Şirketi, daha önce uzun bir süre kesildikten sonra geçtiğimiz pazar günü kurulan bağlantının bugün sabah saatlerinden itibaren yine tamamen kesildiğini ve uluslararası iletişim ağıyla bağlantı kurulamadığını duyurdu. 

İşgalci siyonistler geçtiğimiz Cuma akşamı bölgenin internet bağlantısını tamamen kestikten sonra bölgeye yönelik yoğun hava saldırısı başlatmış ve geniş bir alanı havadan yağdırdığı ateş yağmuruyla tahrip etmişlerdi. 

Gazze’deki Hükümet İletişim Bürosu ile yerel ve uluslararası insan hakları kuruluşları internet bağlantısının kesilmesinin bölgede yardım faaliyetlerinin ve sivil kurtarma ekiplerinin çalışmalarının aksamasına neden olduğuna dikkat çekti. 

İşgal güçlerinin internet bağlantısını kesmekteki amaçlarının bölgeye yönelik yeni bir saldırı planını uygulamaya geçirme amaçlı olabileceğinden endişe ediliyor