Siyonist Haham: Yahudi Olmayanlar FİLİSTİN’DE YAŞAYAMAZ

İsrail Kanal 10 televizyonunun haberine göre; Siyonist Haham İshak Yusuf, Yahudi dininin öğretileri uyarınca Yahudi olmayanların işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşayabilmesi için yedi emre itaat etmeleri gerektiğini iddia etti.

GÖZAT  Avigdor Liberman: Filistinli Araplar, İsrail'den Gitmeli

Siyonist Haham Yahudi olmayanların yedi emre itaat etmemeleri halinde Suud-i Arabistan’a sürgün edileceklerini belirtti.

İshak Yusuf sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Eğer biz güç ve kudret sahibi olsaydık şu anda Yahudi olmayanlar İsrail’de ( İşgal edilmiş Filistin’de) yaşayamazlardı, fakat biz zayıfız ve gerçek kurtarıcımızın zuhur ederek bizi bu durumdan kurtarmasını bekliyoruz.’’

GÖZAT  Siyonist Liberman: ARAPLARI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARALIM

Yahudi olmayanların bu topraklarda yaşayabilmesinin Yahudilere hizmet etmelerine bağlı olduğunu ifade eden bu küstah Siyonist Haham, ‘’Eğer onlar bu topraklarda yaşamazlarsa Yahudilere kim hizmet edecek ve bizim ayak işlerimizi kim yapacak?’’ diye sordu.

Bilindiği gibi Siyonist Rejimin bir hançer gibi Filistin topraklarına saplandığı 1948 yılında 1,5 milyon Filistinli topraklarını terk etmek zorunda kaldı. Şu anda ise sürgündeki Filistinlilerin sayısı 6 milyonu aşmış bulunuyor.