Siyonist Bakan: Filistin Diye Bir Ülke Olmayacak

Siyonist Rejim Sağlık Bakanı, ‘Batı Şeria’da Filistin adında bir ülke kesinlikle kurulmayacak’ dedi.

Siyonist Rejim Kanal 7 televizyonunun haberine göre, Yoli Adleştayn Batı Şeria’da bulunan Berkan Sanayi Bölgesini ziyaretinde şu açıklamada bulundu; ‘Burası İsrail’e ait bir bölge ve burada kesinlikle Filistin adında bir devlet kurulmayacaktır.’ İsrailli bakanlar defalarca açıkça Filistin (adında bir ülkenin) Devleti’nin kurulmasına izin vermeyeceklerini duyurmuşlardı. 

BAE; Batı Şeria’nın ilhakı projesinin iptali şartıyla Siyonist Rejim ile ilişkileri normalleştirme anlaşmasını imzalamayı kabul ettiklerini iddia etmişti. Bu iddiayı Netanyahu ve diğer bakanlar kısa süre önce reddederek, projenin hiçbir şart altında iptal edilmediğini ve edilmeyeceğini ve yalnızca Amerika’nın istediği üzerine başka bir zamana ertelendiğini vurguladılar. 

Siyonist Rejimin eylemleri ve rejim bakanlarının açıklaması gasp edilmiş topraklarda Filistinliler için özgür bir ülkenin kurulmasına karşı oldukları yönünde ve ileride Filistin adında bir ülkenin kurulmasını imkansız hale getirmek için yavaş yavaş tüm Filistin topraklarını kendi hakimiyetleri altına almak istiyorlar.