Şeyh Raid Salah: Esirler, Filistin Halkının VİCDANI

Şeyh Raid Salah yaptığı açıklamada, Filistin halkının vicdanını temsil eden mücadelelerinde esirlerin yanında olduklarını bildirdi.

GÖZAT  Şeyh Raid Salah: İRADEMİZİ YIKAMAYACAKLAR

Filistinliler olarak dünyanın bir ucunda, Çin’de dahi olsalar işgal rejimi zindanlarındaki Filistinli esirleri desteklemeleri gerektiğini söyleyen Şeyh Raid Salah, “Çünkü biz onlara destek olduğumuzda kendimize destek oluyoruz. Filistin sabitelerine destek oluyoruz. Mescid-i Aksa’ya ve Kudüs’e destek oluyoruz” dedi.

Açlık grevindeki esirlerin hedeflerine ulaşmalarını ümit ettiğini kaydeden Şeyh Raid Salah, bu zaferin geçici zafer olacağını, gerçek zaferin esirlerin işgal zindanlarından çıkarak özgürlüğe kavuşmaları olacağını söyledi.

GÖZAT  Şeyh Raid Salah: KUDÜS SİZE SESLENİYOR!

İşgalcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerini kınayan Şeyh Raid Salah, işgal yönetiminin silah zoruyla, gözaltılarla ve uzaklaştırma cezalarıyla Mescid-i Aksa üzerinde egemenlik kurmaya çalıştığını belirtti.

Mescid-i Aksa’nın hayati öneme sahip bir aşamadan geçtiğine dikkat çeken Şeyh Raid Salah, bu dönemin Mescid-i Aksa’nın uzun tarihi boyunca görülen en tehlikeli dönem olduğunu ve işgal yönetiminin Filistinlilerin Mescid-i Aksa üzerindeki haklarını tamamen ortadan kaldırmak istediğini bildirdi.