SİYONİST Netanyahu: İSRAİL’in Füze Gücü ÖZEL!

Siyonist İsrail Havacılık Endüstrisi’nin (IAI) bri tesisini ziyaret eden Netanyahu, “İsrail başka hiçbir ülkede bulunmayan özel yeteneklere sahip füzeler geliştiriyor. Füzeler, Ortadoğu’da her bölgeye ulaşabilir” dedi.

Ortadoğu’nun nükleer silah sahibi tek ülkesinin lideri, IAI’deki füzeleri adeta okşayarak severken “İsrail başka hiçbir ülkede bulunmayan özel yeteneklere sahip füzeler geliştiriyor” dedi.

“IAI bu tesiste Ortadoğu’da her bölgeye ve her hedefe ulaşabilen saldırı füzeleri geliştiriyor” diye altını çizen Siyonist Netanyahu, şu vurguyu yaptı:

“İşte bu İsrail devletinin saldırı gücüdür, bu güç bizim için tüm sektörler açısından çok önemlidir.”

Siyonist Avigdor Liberman’ın istifasının ardından Savunma Bakanı portfolyosunu da üstlenen İsrail Başbakanı, tesisteki yeni silahları inceledi ve hazırlanan yeni projelerle ilgili bilgi aldı. “IAI istediği her yere ve ülkenin hayrı için gereken her yere erişmeyi çok iyi biliyor” dedi.

Diğer yandan Siyonist Netanyahu, IAI’yı uzay araştırmalarına katkılarından dolayı da övdü. Korsan İsrail’in uzaya gitmeye kalkışarak devasa bir alana adım attığını belirtirken uzaya mikro uydular bırakacaklarını da duyurdu. IAI’deki biliminsanları şubat ayında uzaya İsrail’den ilk aracı göndermeye hazırlanıyor. Bu, ticari amaçlı uzay seyahatleri açısından da dönüm noktası olabilir.