SİYONİST Netanyahu İŞ ADAMI Ekibiyle HİNDİSTAN’da

Ziyaretin işgal rejimiyle Hindistan arasında resmî ilişkilerin başlatılmasının 25. yıl dönümü münasebetiyle düzenlendiği ifade edildi.

Hindistan’da bir yandan işgal rejimine karşı boykot devam ederken, Netanyahu’nun bugün başlattığı ziyarette beraberinde siyonistlere ait yüz farklı şirketten 130 iş adamının yanında yer aldığı ifade edildi.

Söz konusu iş adamlarının temsil ettiği şirketlerin arasında sanayi, askerî, su, enerji, tarım, sağlık ve gıda gibi farklı alan ve sektörlere ait olanlar bulunduğu ifade edildi.

Siyonistlere ait Haaretz gazetesinin verdiği habere göre Netanyahu’nun yanındaki iş adamlarının arasında insansız hava aracı üreten bir İsrail şirketinden de heyetin bulunduğuna dikkat çekildi.

Hindistan’daki sivil toplum kuruluşları ise Netanyahu’nun ziyaretine tepki gösterdi ve İsrail’in boykot edilmesi çağrılarını tekrar ettiler. Hindistan sosyal medyasında yayınlanan mesajlarda siyonist işgal rejiminin gerçekleştirdiği cinayetlerin ve zulüm uygulamalarının protesto edilmesi istendi.

Netanyahu’nun ziyaretinin Hindistan ile işgal rejimi arasında ticaret hacminin artırılmasının yanı sıra sekiz ayrı ticari anlaşmanın imzalanmasını amaçladığı ifade edildi.