Kukla Arap Rejimleri, İsrail Karşısında Diz Çöküyor

Filistin Milletinin İslam Devrimini Savunma Komitesi, BAE’nin Siyonist rejim ile anlaşmasını kınayarak, bu anlaşmanın kukla hükümetlerin küresel siyonizm karşısındaki teslimiyet işareti olduğunu kaydetti.

İran Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Filistin Milletinin İslam Devrimini Savunma Komitesi bugün yaptığı açıklamada, BAE Veliaht Prensi’nin Siyonist rejim ile alçakça uzlaşma anlaşma planı ile ilgili tehlikeli, maceracı ve tamamen menfur ve korkakça girişiminin bir kez daha menfur sulta düzeninin kötü doğası ve bencil ruhunun doruk noktasını dünyaya kanıtladığını vurguladı.

Açıklamada, terörist Amerika’nın arabulucluğu ve çabalarıyla bu anlaşmanın yapıldığına dikkat çekilerek, İslam ümmeti ve milletleri ve dünyadaki azade milletler ve devletlerin düşmanın komploları karşısında uyanık olup, birleşmelerinin bu komploları boşa çıkaracağını ve insanlık dışı girişimlerin sonuçlarını skandal bir hezimete dönüştüreceği belirtildi.

Bu arada, İran Devrim Muhafızları Ordusu yayınladığı bir bildiride Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Siyonist Rejim’in normalleşme anlaşmasını kınayarak, bunu ‘stratejik bir hata, tarihsel bir aptallık ve İslam Ümmetiine vurulan zehirli bir hançer olarak’ nitelendirdi.

Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Bu eylem, sadece Siyonist rejimin çıkarlarına hizmet etmeyecek, aynı zamanda yeni bir Ortadoğu hayalini geçersiz kılarak ABD ve anlaşmanın destekçileri için tehlikeli bir gelecek sunacaktır.

ABD’nin insanlık dışı tasarımıyla halka duyurulan BAE ile Siyonist Rejim’in normalleştirme anlaşması ‘stratejik bir hata, tarihsel bir aptallık ve İslam Ümmeti’ne vurulan zehirli bir hançer’dir.

Sahte Siyonist Rejimi meşrulaştırmak, Filistin direniş cephesini zayıflatmak, Kudüs ve Filistin meselesini unutturmak, Yüzyılın Anlaşması projesinin uygulanmasının önünü açmak ve Arap dünyasının Siyonist işgalcilerle ilişki kurmasını sağlamak gibi birçok amacın peşinde olan bu hareket yenilgiye mahkumdur. Bu eylem ABD, Siyonist Rejim ve Al Suud üçgeni için herhangi bir başarı sağlamayacak ve tam tersine Siyonist Rejimin çöküş sürecini hızlandıracaktır.”