KUDÜS Tugayları: İSRAİL İşgal Başkentini Vururuz!

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri sözcüsü Ebu Hamza, işgal rejiminin ateşkes anlaşmasına uymaması halinde direnişin gelecek savaşa son savaşın bittiği yerden başlayacağını söyledi. Bu ifade, bir sonraki savaşta Tel Aviv’in vurulabileceği mesajını içeriyor.

Ebu Hamza katıldığı televizyon programında, mücahitlerin darbeleri sayesinde Siyonist düşmanın Filistin halkına ve liderlerine boyun eğmek zorunda kaldığını ifade etti.

Başta Kudüs Müfrezeleri olmak üzere Filistin direnişinin anlaşmanın uygulanmasını beklediğini kaydeden Ebu Hamza, ellerinin tetikte olduğunu belirtti.

Ebu Hamza, direnişin Bedir-3 füzelerini hizmete sokmasının Kudüs Müfrezeleri’nin askeri üretim gücündeki ilerlemeyi gösterdiğini ifade etti.

Ateşkesin yürürlüğe girmesiyle birlikte atılan füzelerin yerine yenilerini koymak için füze üretimine başladıklarını açıklayan Ebu Hamza, son savaşta birçok başarı elde edildiğini kaydetti.

Ebu Hamza, söz konusu başarıların Filistinli grupların oluşturduğu ortak operasyon odası ile İzzeddin El-Kassam Tugayları ve Kudüs Müfrezeleri arasındaki koordinasyon sayesinde gerçekleştiğine dikkat çekti.

Savaşta şehit düşenlerin ailelerini selamlayan Ebu Hamza, Filistin halkının geri dönüşü olmayan bir karar aldığını, o kararın da ne pahasına olursa olsun ablukayı kırmak olduğunu söyledi.