Kudüs Günü Öncesi İslami Cihad’ın İHA Müjdesi + VİDEO

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları bugün önemli bir açıklama yaptı. Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza, Cenin adlı insansız hava aracının operasyonel hizmete girdiğini duyurdu. 

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugaylarından bugün yapılan açıklamada, ‘Cenin’ adlı insansız hava aracının operasyonel olarak hizmete girdiği duyuruldu. Direnişin kuşatma altındaki Gazze Şeridi’nde güçlenmeye ve gelişmeye devam ettiği belirtildi.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, Uluslararası Kudüs Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada, 7 Eylül 2019 Cumartesi sabahı 11 sularında, Kudüs Tugaylarına ait İHA’ların İsrail işgal ordusuna ait bir mevziyi vurma operasyonunu hatırlattı. Askeri medya, operasyonun görüntülerini de yayımladı. Ebu Hamza, söz konusu İHA’ların üslerine güvenle dönmüş olduklarını da belirtti.

Ebu Hamza sözlerine şöyle devam etti: “Düşman hesabını iyi yapmalı. Bu harekât ile önceki benzer harekatlardan üç yıl sonra bugün bizim katettiğimiz mesafenin ve İHA’ların yeteneklerinin ne duruma geldiğini düşünmelidir”.

Ebu Hamza, Kudüs Tugaylarının savaşmaya ve halkının haysiyetini savunmaya devam edeceğini, saldırılara yanıt vereceğini, inandığı görevde hiç duraksamayacağını, hazırlık, ekipman ve teknik anlamda tüm güç imkanlarına sahip olmaya devam edeceğini de vurguladı.