Kassam’ın, Özgürlük Öncüleri Yaz Kampı Başladı

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, 2019 Özgürlük Öncüleri Kampları’nı “Kudüs’e yürüyoruz” sloganıyla başlattı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, kamplarla gençleri ve özgürlük neslini kucakladıklarını söyledi.

Onbinlerce gencin Özgürlük Öncüleri Kampları’na katılmak için başvuruda bulunduğunu belirten El-Kassam Tugayları, başvuru sayısının beklenenin çok üzerinde olduğunu ifade etti.

Kampların amacının gelecek vaat eden nesilleri bilinçlendirmek olduğunu söyleyen El-Kassam Tugayları, gençlerin özgürlük projesinin sermayesi olduğuna dikkat çekti.

El-Kassam Tugayları, kamplarda gençlere beden eğitimi ve silah kullanımının öğretilerek direniş ve özgüven kültürünün aşılandığını kaydetti.

Özgürlük Öncüleri Kampları’na Filistin halkının gösterdiği büyük ilginin Filistin davasını tasfiye girişimlerine verilen en güzel cevap olduğunu bildiren El-Kassam Tugayları, “Kudüs’e yürüyoruz. Hiçbir saldırı, abluka ve ihanet bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.