Kassam Tugayları: Savaş Hazırlıklarımız Devam Ediyor

Gazze kentinin doğusundaki Et-Tuffah Mahallesi’nde tünel çalışmaları sırasında şehit olan El-Kassam Tugayları mücahidi Enes Ebu Şaviş anısına düzenlenen etkinlikte İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın mesajı okundu.

GÖZAT  Kassam Tugayları: Özgür Filistin Sözümüze Bağlıyız + VİDEO

Tünellerin işgalcilerin yaşadıkları bölgelere doğru uzanmakta olduğunu belirten El-Kassam Tugayları, “Tünellerimiz rüyalarınızda dahi peşinizi bırakmayacak. Yaşadığınız bölgelere kadar uzanacak. Sessizce kaçıp gidin. Çünkü El-Kassam Tugayları size doğru geliyor” dedi.

El-Kassam Tugayları’nın mesajını okuyan mücahit, şehit Enes Ebu Şaviş’e övgüde bulunarak, şehidin bu yolda ancak Kur’an hafızı yiğit mücahitlerin yürüdüğünü yakinen bildiğini söyledi.

GÖZAT  Kassam Mücahidi Çöken Tünelde ŞEHİT OLDU

“Şehidimiz Enes’in ruhu şehit komutan Abdulaziz Er-Rantisi’nin ruhuyla ve tünel şehitlerinin ruhlarıyla buluştu” diyen El-Kassam Tugayları mücahidi, Filistin toprakları işgalden kurtulana ve Mescid-i Aksa’nın avlusunda dolaşana kadar mücahitlerin durup dinlenmeyeceklerini ifade etti.

Hamas Hareketi Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar da yaptığı konuşmada, Netanyahu’nun tünellere çözüm bulamadıklarını itiraf ettiğini, Filistin’in özgürlüğe kavuşmasının yakın olduğunu belirtti.