Kassam Tugayları: En Büyük İhlal, İSRAİL’İN VARLIĞIDIR!

Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları işgal rejiminin savaşlarda hareketin savaşçılarını korumak için mabetleri, hastane ve sivil kuruluşları kalkan olarak kullandığı iddialarını yalanlayarak, kendilerinin savaşlarda çocukları asla kullanmadıklarını ve sivilleri savaş alanlarından uzak tutmaya çalıştıklarını belirtti.

GÖZAT  Kassam Tugayları Esir Komutanı Bergusi'den Filistin Direnişine Mektup

Gazze’de Kudüsümüz Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin İşgal Rejiminin Filistinli gazetecilere yönelik ihlalleriyle ilgili düzenlediği seminere ses kaydı yoluyla iştirak eden Kassam Tugayları komutanlarından Ebu Cafer, Siyonist işgal rejiminin varlığının en büyük hak ihlali olduğunu hatırlatarak, işgalin devam etmesinin kesinlikli daha çok sıkıntıya sebebiyet verdiğini ifade etti.

GÖZAT  Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: ESİRLERİMİZE VEFALIYIZ

Siyonist işgal rejiminin Gazze’ye karşı açtığı savaşlarla birlikte başlattığı propagandaya dikkat çeken Kassam Tugayları “on yıllık süre içinde direnişin girdiği üç savaş Filistin direnişinin ahlaki tutumuyla işgalcinin barbarlığına şahittir” ifadesini kullandı.

Kassam’ın saha komutanlarından Ebu Cafer sesli mesajında, Filistin direnişinin savaşlarda her zaman sivillerle meskûn mekânları askeri operasyonlardan uzak tutmaya çalıştığını söyledi.

GÖZAT  Kassam Tugaylarının Önceliği: FİLİSTİNLİ ESİRLER!

Ebu Cafer mesajında “Kassam Tugayları çocukları, sağlık merkezleriyle kuruluşlarını ve benzeri sivil kuruluşları asla hedef almaz. Düşman ise öyle değil. Emzikli bebekleri, kadınları, mabetleri, hastaneleri, gazetecileri ve sivil savunma merkezleriyle sivil savunma ekiplerini vurmaktan geri durmuyor” dedi.