Kassam Mücahidleri Siyonizme Darbeler Vurmaya Devam Ediyor

Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları, Gazze’ye kara operasyonu yapabilmek için muhtelif taktiklere ve oyunlara başvuran siyonist işgal güçlerine karşı farklı cephelerde mücadele etmeye ve işgalci askerlere ağır darbeler indirmeye devam ediyor. Bu gerçeği zaman zaman işgal rejiminin askeri yetkilileri de itiraf etmek zorunda kalıyor ve Gazze’de ağır bedeller ödemek zorunda kaldıklarını, zor bir savaş içine girdiklerini dile getiriyorlar. 

İşgal ordusunun son yaptığı açıklamada Gazze’ye kara operasyonu teşebbüsünü başlatmalarından itibaren bölgede öldürülen askerlerinin 16’ya çıktığı itiraf edildi. Ancak mücahitlerin yayınladığı görüntüler gerçek sayının bundan bir hayli fazla olduğunu ispat ediyor. 

Kassam Tugayları sabah saatlerinde işgalci askerlerden bir grubu Cuhru’d-Dik bölgesinde RPG füzeleriyle hedef aldı. 

Bu olaydan kısa bir süre önce yine Cuhru’d-Dik bölgesinde etrafında bazı askerler bulunan bir tankı El-Yasin 105 füzesiyle vurmuşlardı. Yine Gazze’nin kuzeybatısında işgalcilere ait iki askeri aracı iki adet El-Yasin 105 füzeleriyle vurmuşlardı. 

Gazze’nin kuzeybatısında işgalcilere ait bir buldozeri El-Yasin 105 füzesiyle vuran direnişçiler sabah saatlerinde de aynı bölgede bir tankı aynı tip füzeyle vurdular. 

İşgal rejimi savaşın başlangıcından bu yana ölü sayısının 1600’e yaralı sayısının ise 6600’e çıktığını, yaralılardan yüzlercesinin durumunun ağır olduğunu resmi açıklamalarında duyurdu.