İstanbul-Taksim İSRAİL’E ÖLÜM Sloganıyla İnledi

On binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Taksim Tünel’den başladı. Yürüyüş boyunca sık sık tekbirler getiren Filistin gönüllüleri, “Kahrolsun İsrail”, “Filistin’e selam, direnişe devam”, “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Mavi Marmara onurumuzdur” ve “Mescid’i Aksa yalnız değildir” gibi sloganlar attı.

Mavi Marmara’da şehit düşen 10 ismin de unutulmadığı yürüyüşte, sık sık şehit isimleri zikredilirken Mavi Marmara’nın yoluna devam ettiği vurguladı.

GÖZAT  Mavi Marmara Davası Siyonist İsrail Lehine Düştü

Kalabalığa hitaben yapılan konuşmalarda öncelikle Mavi Marmara Şehitleri anıldı ve kahraman şehitlerin misyonlarının asla unutulmayacağı belirtildi.

Açıklamalarda Mavi Marmara direnişinin Emperyalistlerin hayallerinin aksine unutulmayacağı ve buna insanlık vicdanının izin vermeyeceği söylendi.

GÖZAT  Türkiye Halkı İsrail'in MAVİ MARMARA Saldırısını 7. Yılında Protesto Etti

Ayrıca Siyonist İsrail katliamlarına karşı ardı arkası boş laflarla sadece katliam demenin bir anlamı olmadığı, Filistin Davasının herkesçe ve gerçek manada sahiplenilmesi gerektiği vurgulandı.

Son olarak Mescidi Aksa’nın sürekli Siyonist postallarla kirletildiği ve Filistinli gençlerin İşgalcilerin kurşunları ile şehit edildiği hatırlatılarak er ya da geç bir gün Özgür Kudüs’te buluşmanın olacağı belirtildi.