İsrail’in Büyük İnternet Şirketlerinden Biri Hacklendi

Siyonist rejimin medyası, işgal rejimi ‘İsrail’in’ büyük internet şirketi Cybersurro’nun sunucularının hacker saldırısı altında olduğunu bildirdi.

Siyonist The Jerusalem Post gazetesi, İranlı hack grubu Black Shadow’un siyonist rejimin internet şirketi Cyberserve’nin sunucularına saldırarak bilgilerini sızdırmakla tehdit ettiğini iddia ediyor.

Rapora göre Cybersero, endüstriyel şirketler için sunucu hizmetleri ve veri depolama yapan bir web barındırma şirketi.

Jerusalem Post’un haberine göre, İranlı bilgisayar korsanları tarafından elde edilen veriler çok çeşitli işletmeleri kapsıyor; seyahat rezervasyon şirketi Pegasus’tan Dawn otobüs şirketine ve hatta siyonist rejimin çocuk müzesi hakkındaki bilgilere kadar.

Rapora göre, hacker grubu siyonist rejimin internet şirketinin sunucusunu hackledikten sonra bir telegram mesajında şunları yazdı: “Tekrar merhaba! Size bir haberimiz var. Muhtemelen bugün birçok siteye bağlanamazsınız. Cybersero’yu tahrip ettik.”

“Kara Gölge” hacker grubu mesajıyla devam etti: “Belki de verilere ne olacağı sorusu vardır? Her zamanki gibi, elimizde bir sürü bilgi var. Bunları ortaya çıkarmak istemiyorsanız, çok yakında bizimle iletişime geçin.

Black Shadow bilgisayar korsanları ellerindeki bilgileri henüz açıklamadı, ancak hacklenen web siteleri saldırının duyurulmasından bu yana çevrimdışı çünkü bilgisayar korsanları siber sunucuları kapattı ve bu nedenle müşterilerinin web sitelerine de ulaşılamadı.

Siyonist Wei Net gazetesinin haberine göre, hack grubu Moses Staff Pazartesi günü Siyonist rejimin savaş bakanı Benny Gantz’ın fotoğrafını içeren bir tehdit mesajı yayınladı: “Vereceğiniz her kararın farkındayız ve size en az olasılık verdiğiniz yerden saldırabiliriz. Gizli belgelerinize erişimimiz var. Askeri operasyon planlarını ve askeri suçların belgelerini tüm dünyaya sunacağız.”