Siyonist İSRAİL’den TÜRKİYE’ye Turist Sayısı %60 ARTTI

Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Kemal Ökem’in de katıldığı kahvaltının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karaloğlu, İsrail ve Türkiye arasında turizm açısından en iyi yılın 2008 olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu:

GÖZAT  Ökem: Türkiye İle İsrail, Birçok Sektörde Birbirini Tamamlıyor

“İsrail’den Türkiye’ye 2008 yılında 558 bin turist geldi. Bunların yaklaşık 330 bini Antalya’yı ziyaret etti. Geçen sene ise 169 bin İsrail vatandaşı Antalya’ya seyahat için geldi.

2015 ile 2016’yı kıyasladığımızda Antalya’ya gelen İsrailli turist sayısında yüzde 60’lık bir artış var. Bu seneki uçak ve otel rezervasyonlarına baktığımızda bu yüzde 60’lık artışın 2017’de de devam edeceğini görüyoruz.”

GÖZAT  SİYONİST YETKİLİ: İsrail Gazı 2-3 Yıla TÜRKİYE'de

Hedefimiz Rekor Kırmak

Kısa bir sürede 2008 yılındaki İsrailli turist sayısını yakalamayı hedeflediklerini ifade eden Karaloğlu, “Hedefimiz İsrail ile zirve yaptığımız 2008’deki 330 bin rakamını tekrar yakalamak. Onun için buradayız. İsrail vatandaşlarını tekrar Antalya’ya davet ediyoruz. Ümit ediyorum ki bu yıl ve gelecek yıl 2008’deki rakamları aşmış oluruz” ifadelerini kullandı.

GÖZAT  İsrail: Suriye Konusunda TÜRKİYE İLE HEMFİKİRİZ!

Antalya’yı İsrailli turistler için cazip kılan en önemli özelliklerinden birinin de yakın olması olduğunu ifade eden Karaloğlu, “Biz akşam uçağa Antalya’dan bindik ve 50 dakika sonra Tel Aviv’deydik. Antalya’dan uçakla Ankara’ya gitmek istesek de 50 dakikada varacaktık.

THY İle Siyonist İsrail’e RAHAT-KONFORLU Uçuş

Antalya ile Tel Aviv arasında direk uçuşların olması da büyük bir avantaj. Şimdi Türk Hava Yolları’nın (THY) bu iki şehir arasında tarifeli uçuş çalışması var. İnşallah bu başladığında Antalya-Tel Aviv arası ulaşımı çok daha kolay ve konforlu olacak” dedi.