Siyonist İsrail’den, Şehit Komutan’ın Ailesine CENAZE YASAĞI

Fukaha’nın Batı Şeria’nın kuzeyindeki Tubas kentinde bulunan ailesi, İsrail makamlarının Gazze’ye gitmelerine izin vermemesi nedeniyle cenaze törenini televizyondan izlemek zorunda kaldı.

GÖZAT  Şehit Kassam Komutanının Eşi İNTİKAM İSTEDİ

Siyonist ordusun kendilerini pek çok defa Fukaha’yı öldürmekle tehdit ettiğini dile getiren şehit Mazin Fukaha’nın annesi Hitam, “Bu tehditlerin sonuncusu 1,5 yıl önce İsrail güçleri evimizi basıp oğlumun İsrail karşıtı faaliyetlerine son vermesini istedikleri zaman gerçekleşti” ifadesini kullandı.

GÖZAT  Kassam Tugayları: İsrail, Suikastın Bedelini Ödeyecek

Babası Muhammed ise, “Oğlumu İsrail güçlerinin öldürdüğünden en ufak bir şüphemiz yok. İsmi öldürülecekler listesindeydi. İsrail güçleri bizi sürekli tehdit ediyordu” şeklinde konuştu.

Fukaha’nın eşi Nahid Aside ise, ailece pikniğe gittiklerini belirterek, “Piknik dönüşü eşimi aracını park etmesi için bırakmıştım, ancak bir daha geri dönmedi. Ölüm haberini alınca şok oldum.” dedi.

GÖZAT  Filistin Direniş Gruplarından Kassam Komutanı SUİKASTINA TEPKİ

Aside, eşinin İsrail hapishanelerinde 10 yıl geçirdiğini belirterek, “Çok sabırlı ve merhametli biriydi. Beni daima memnun etmeye çalışırdı. Nablus’tan gelin geldim. Onunla evlendiğim için hiç pişman olmadım” dedi.