İSRAİL Terörü Ramallah’ta 1 GENCİ Katletti…

Siyonist işgal güçlerinin Ramallah şehrinin kuzey doğusunda yer alan Beit El askeri geçiş noktasında Filistinli bir gence ateş açarak şehit ettiği belirtildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, kimliği henüz belirlenemeyen bir gencin El-Bire şehrinin kuzeyinin girişinde işgal güçlerinin ateşiyle şehit olduğunu duyurdu.

Kudüs bölgesinden sorumlu Fetih Genel Sekreteri Şadi El-Mitvar, Filistin irtibat noktasının kendisine işgal askerlerinin ateşiyle şehit olan gencin işgal altındaki Kudüs’ün Silvan Beldesi sakinlerinden Kasım Muhammed Ali El-Abbasi (17) olduğunu bildirdiğini söyledi.

İşgal güçleri ise yayınladığı bildiride, Beit El askeri geçiş noktasında Filistinlilere ait bir araca ateş açılması sonucu araçta bulunanlardan birinin hayatını kaybettiğini diğerinin ise yaralandığını duyurdu.

İşgal ordusu sözcüsü de daha önce yaptığı açıklamada, askeri geçiş noktasına girmeye çalışan bir araca ateş açıldığını, sürücünün hayatını kaybettiğini, yanında bulunan ikinci bir şahsın ise yaralandığını kaydetti.

İşgal ordusu, konuyla ilgili soruşturma açılacağını iddia etti.