İsrail Ordusu: 3150 Füzeden 1000 Tanesini Engelledik

Siyonist İsrail Ordusu tarafından yapılan açıklamada, savaş sürecindeki sadece 1 hafta kadar bir sürede Gazze’den İsrail işgal bölgesine 3150 füze fırlatıldığı açıklandı.

Siyonist Ordu yaptığı açıklamada Demir Kubbe hava savunma sisteminin bu füzelerden 1000 kadarını havada etkisiz hale getirebildiğini açıkladı.

Bu açıklama ile Direniş Grupları tarafından fırlatılan füzelerden en az 2000 tanesinin İsrail işgal yerleşkelerine ulaştığını itiraf edilmiş oldu.

Daha önce Siyonist Medya ve Müslüman ülkelerde var olan buna paralel medyalarda, Filistin Direnişinin bugüne göre nispeten daha zayıf olan füzeleri ile kendilerince alay etmekte “boru parçası” ya da “soba borusu” benzetmesi yapmaktaydı.

Bu söylemler o gün için de yalan olduğu gibi Elhamdülillah bugün İran’ın teknoloji-ekipman-finans yardımları ile Filistin Direnişi çok daha gelişmiş füzelere de sahip.

Ayrıca yine Amerika ile İsrail’in birlikte geliştirdiği ve en gelişmiş savunma sistemlerinden biri olarak lanse edilen Demir Kubbe hava savunma sisteminin ciddi zafiyeti hem İsrail hem de onların güdümündeki Uşak-Satılmış rejimlerin de caydırıcılığının ne kadar da zayıf olduğunu ortaya koydu.