İSRAİL İle Normalleşme İhanettir KAMPANYASI

Siyonist işgal rejimiyle ilişkilerin normalleştirilmesine karşı çıkan aktivistler ve fikir önderleri akşam Internette twitterde #İşgalciyle İlişkilerin Normalleştirilmesi İhanettir hashtagı üzerinden Arap dünyasında gitikçe yaygınlık kazanmaya başlayan “işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme” faaliyetlerine karşı bir kampanya başlatmak için hazırlanıyor.

Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü Yüksek Komitesi #İşgalciyle İlişkilerin Normalleştirilmesi İhanettir başlığıyla bir hashtag açtı ve herkesi bugün saat 19.00’dan itibaren bu hashtag üzerinden işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme faaliyetlerine karşı kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Komite dün yaptığı açıklamada da Arap yönetimlerinden, İsrail işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirerek Filistinlilerin topraklarına geri dönme rüyalarını karartmamalarını istemişti. Komite şehit ailelerine, yaralılara ve esir ailelerine tahsis edilen ödemelerin de tekrar başlatılmasını istemişti.

Bu arada söz konusu komitenin ve Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Merkez Kurulu’nun üyesi Hani Es-Sevabite de yaptığı açıklamada Arap ülkelerinin yöneticilerinin Varşova Konferansı’na katılmalarını ve siyonist işgal rejiminin yöneticileriyle ve bunların başında da siyonist terörün başını çeken Benyamin Netanyahu’yla bir araya gelmelerini, onlarla gizlice veya açıktan el sıkışmalarını kınadı. Sevabite, Varşova Konferansı’nın Filistin halkı aleyhine kurulmuş yeni bir tuzak olduğunu dile getirdi.