İsrail – İşgalci Yahudiler: Artık Can Güvenliğimiz Yok

Tel Aviv etrafında yaşayan işgalci İsraillilerden yüzlercesi dün gece gösteri düzenleyerek hükumetin istifasını isteyip, can güvenlikleri olmadığını haykırdılar.

Tel Aviv yakınındaki “El’Ad” bölgesindeki Yahudi yerleşkelerde yaşayan Siyonist İsraillilerden yüzlercesi dün akşam bir protesto gösterisi düzenleyerek, Filistinlilerin saldırılarından dolayı can güvenlikleri olmadığını haykırdılar.

“Yediot Ahronot” gazetesinin haberine göre, Siyonist İsrail polis güçlerine doğru taşlar fırlatan söz konusu Yahudi göstericiler aynı zamanda “Araplara ölüm” diye bağırıyorlardı.

Aynı habere göre, bir taraftan sokağı da trafiğe kapatmak isteyen bu işgalci göstericilerle polisler arasında bir süre arbede yaşandı ve sonuçta 3 kişi gözaltına alındı.

Yine bir başka habere göre dün akşam, işgalci Yahudilerden bir grubu da Siynist İsrail Başbakanı Naftali Bennett’in “Ranana” yerleşkesindeki evi önünde gösteri düzenleyerek Bennett aleyhine sloganlar attılar. Bennett’i liyakatsiz, aciz ve güçsüz bir yetkili olarak niteleyen bu göstericiler de can güvenlikleri olmadığını ilan edip, Bennett’in istifasını istediler.