İsrail, HAMAS ASKERİ HÜCRESİ! Bulduğunu İddia Etti

Bir İsrail radyosunun yayınladığı habere göre Şabak yönetimi, son haftalarda bazı Hamas hücrelerinin ele geçirildiğine dair haberlerin yayınlanmasına izin verdi. Yakalanan hücrelerin mensuplarından bazılarının Batı Yaka’daki Bedv köyünün ahalisinden olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili haberlerde yakalanan kişilerin işgal altındaki Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Har Adar ve Hahamişa yahudi merkezlerine patlayıcı maddeler yerleştirdikleri ve işgal güçlerinin üzerine molotof kokteyli attıkları ileri sürüldü.

GÖZAT  İşgal Güçleri Silah İddiasıyla Filistinli Genci Tutukladı

Haberlerde, yakalanan kişilerin Har Adar yerleşim merkezlerine iki yıl önce patlayıcı yerleştirdikleri ayrıca yeni birtakım feda eylemleri planladıklarını da itiraf ettikleri iddia edildi.

Haberlerde ayrıca Hamas’ın Beir Zeit Üniversitesi’ndeki öğrenci yapılanmasının da ortaya çıkarıldığı ileri sürüldü.

GÖZAT  İsrail, Hamas Üyesi Kadın Milletvekilini Göz Altına Aldı

Siyonist işgal yönetiminin istihbarat teşkilatı Ekim 2015’te Kudüs İntifadası’nın başlamasından bu yana Hamas hücrelerini ortaya çıkardığına dair birçok kez açıklama yapmış ve haber yaymıştı.

İşgal yönetimi Kudüs İntifadası’nın başlamasından beri siyonistlerden 43 kişinin öldürüldüğünü, yüzlerce kişinin de yaralandığını açıkladı.