İSRAİL’de Büyük Dönüş Eylemlerinin Büyüme Korkusu

Siyonist rejim askeri makamlarının tahminlerine göre yaklaşan geri dönüş yürüyüşünün yıl dönemi sebebiyle halkın bu yürüyüşlere katılımında artış olacak.

Güney bölge komutanlığı ve rejimin istihbarat üst düzey kaynakları Filistinlilerin sayısının Gazze’deki sınır protestolarında artmasını bekliyor.

Siyonist Walla sitesi İsrailli askeri makamların geri dönüş yürüyüşlerinin birinci yıl dönümünde halkın Gazze sınırlarındaki faaliyetlerinde muhtemelen artış olacağını öngördüğünü dyurdu.

Konuyla ilgili Siyonist rejim güvenlik üst düzey kaynaklarından biri de şu açıklamada bulundu: Filistinlilerin Gazze’nin doğu sınırlarında İsrailli askerleri hedef alma girişimlerinde artış bekliyoruz.

Bu Siyonist kaynak; HAMAS hareketinin ve Filistinli diğer grupların Gazzelileri sınır duvarına doğru harekete geçirmek için çabaladığını vurguladı. Oysaki onlar  İsrail siyasi makamlarının herhangi bir gerginlik yaşamak istemediklerini savunuyorlar. İşte bu yüzden Siyonist rejim durumu kontrol altına alarak demir yumruk siyasetini kullanmamanın peşinde.