İsrail, Batı Şeria ve Kudüs’te 7 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusunun konuyla ilgili raporunda, işgal güçlerinin dün gece işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik direniş eylemlerine karıştıkları şüphesiyle aranan yedi kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

GÖZAT  Siyonist Bakan: Filistinli Esirleri İDAM EDELİM

Raporda, üç kişinin Beytlahim yakınlarındaki Sahur, Husan ve Beyt Ficar beldelerine düzenlenen baskınlar sırasında, iki kişinin de El-Halil kentiyle kuzeyindeki El-Arrub Kampı’nda gözaltına alındığı kaydedildi.

Raporda ayrıca, Ramallah’ın batısındaki Na’lin beldesi sakinlerinden de iki kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

GÖZAT  Filistinlilerin Bitmeyen İşkencesi: İDARİ HAPİS CEZASI

İşgal polisi dün akşam geç saatlerde yayınladığı bildiride, El-Halil’deki İbrahim El-Halil Camii yakınlarında bıçaklama eyleminin önlendiğini, biri 18 yaşından küçük Filistinli iki gencin bıçak taşıdıkları ve eylem planladıkları gerekçesiyle gözaltına alındığını açıklamıştı.

Quds Press Haber Ajansı’na konuşan yerel kaynaklar, Ebu’r-Riyş kontrol noktasında gözaltına alınan gençlerin Cemil El-Acluni ve Ali El-Acluni olduğunu bildirdi.

GÖZAT  Hamas: Mahmud Abbas Yaptıklarıyla İSRAİL'E ÇALIŞIYOR

Bu arada, işgal güçleri bu sabah erken saatlerde ayrıca, En-Necah Üniversitesi öğretim görevlilerinden Mustafa Eş-Şennar’ın Nablus’taki evine baskın düzenledi.

Filistinli akademisyenin evine iki gün içinde ikinci kez baskın düzenleyen işgal güçlerinin Eş-Şennar’ın mühendis oğlu Muntasır’ı aradığı belirtildi.