İsrail Başbakanı Bennett’in Evine Mermi Kovanı İle Tehdit Mesajı

Siyonist İsrail Başbakanı Naftali Bennett’e içinde mermi kovanı bulunan tehdit mektubu gönderildi. Mektubun kaynağına ulaşmak için soruşturma başlatılırken, Bennett ailesine yönelik koruma ve güvenlik önlemleri artırıldı.

Siyonist İsrail Başbakanı Naftali Bennet’e içinde mermi kovanı bulunan tehdit mektubu gönderildi. Mektubun kaynağına ulaşmak için soruşturma başlatılırken, Bennett’in ailesine yönelik koruma ve güvenlik önlemleri artırıldı.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu’nun (KAN) haberine göre, Bennett’in Raanana kentindeki evine içinde mermi kovanı bulunan bir tehdit mektubu gönderildi.

İsrail’in polis güçleri ve İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet (Şabak), söz konusu mektubun kaynağına ulaşmak için soruşturma başlattı.

İşgal rejimi başbakanı Bennett sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, anlaşmazlıkların “şiddet, zorbalık veya ölüm tehditleri” düzeyine çıkmaması gerektiğini söyleyerek, “Siyasi çekişme ne kadar derinleşse de şiddet, zorbalık ve ölüm tehdidi düzeyine çıkmamalıdır” dedi.

Bennett, şunları kaydetti:

“Ben siyaset adamı ve Başbakan olmanın yanı sıra hem kocayım hem de babayım. Dolayısıyla eşimi ve çocuklarımı da korumalıyım. Bizim, siyasi söylemlerin ateşini düşürmemiz lazım. Siyasi kesimdeki herkesi ve özellikle de sosyal medya araçlarını aktif olarak kullananları sükûnet ve uzlaşıya davet ediyorum. Bizim bir tek evimiz var, onu yakmamalıyız.”