İsrail Askerleri Gazze’den Ceset Torbalarıyla Çıkıyor

Gazze bölgesinin içlerine girmeye çalışan siyonist işgal güçlerine karşı mücahitlerin direnişleri ve sıfır noktadan saldırıları devam ediyor. Gerçekleştirilen son saldırılarda ve çatışmalarda da işgalcilerin  birçok tankının ve askeri aracının imha edildiği, bunların içinde de işgal ordusu yetkililerinin açıkladığının en az 10 katı kadar işgalci askerin öldürüldüğü haber verildi. 

İşgal güçleri Gazze içlerine sızmak için metre metre ilerleme yöntemini kullandıklarını ileri sürüyorlar. Ancak bu yöntem onların askerlerine de ciddi kayıplar verdiriyor. Çünkü dönmeye çalıştıkları her köşede mücahitlerin pususuna düşürülmeleri ve araçlarının içindeki askerlerle birlikte imha edilmesi mümkün olabiliyor. O yüzden olayı takip eden askeri uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda işgal rejiminin Gazze şehrinin merkezine doğru ilerledikleri iddialarının tamamen yalan olduğu işgalci askerlerin henüz sahil yolunda oldukları burada da kayıplarının açıklanandan da tahmin edilenden de fazla olduğu belirtiliyor. 

Kassam Tugayları Gazze şehrinin kuzeybatısındaki zırhlı birliğin komutanına ait olan bir tankı El-Yasin 105 füzesiyle imha ettiğini duyurdu. 

Kassam Tugayları bu arada Ra’im askeri üssüne de yoğun füze saldırıları gerçekleştirdiğini açıkladı. 

Fetih’in askeri kanadı durumundaki Aksa Şehitleri Tugayları da Nirim yahudi yerleşim merkezinde kurulan bir askeri üste toplanan askerlere füze saldırıları gerçekleştirdiklerini açıkladı. 

İşgal rejiminin resmi açıklamalarında bir üst düzey subayın daha öldürüldüğü itiraf edildi. İşgal ordusunun itiraflarına göre sözde kara operasyonlarının başlatıldığı 27 Ekim’den bu yana asker ve subaylardan öldürülenlerin sayısı 38’i buldu. Ancak gerçek sayının bunun 10 katından daha fazla olduğu tahmin ediliyor.